پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان اصول نگهداری مواد غذایی

پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان اصول نگهداری مواد غذایی پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان اصول نگهداری مواد غذایی در 21 اسلايد قابل ويرايش •جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه های میکروبی •جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه خودبخودی ماده غذایی •جلوگیری از آسیب دیدن ماده غذایی توسط حشرات، حیوانات ، عوامل مکانیکی و ... •طولانی کردن هر چه بیشتر فاز تأخیر و فاز لگاریتمی رشد 1- کاهش تعداد میکروارگانیسمها 2-جلوگیری از افزایش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان
تعداد صفحه(1):