دستورالعمل اندازه گیری اسیدیته

 دستورالعمل اندازه گیری اسیدیته  دستورالعمل اندازه گیری اسیدیته درفرمت ورد 2 صفحه قابل ويرايش   هدف : هدف از تدوین این دستورالعمل تشریح نحوه تعیین اسیدیته قابل سنجش با استفاده از روش تیتر­کردن با سود  N1/0 (روش مرجع)  و یا سود  نرمال (روش دورنیک) می­باشد و هر دو روش برای اندازه­گیری اسیدیته کاربرد دارد. محدوده: این روش اجرایی در واحد آزمایشگاه شرکت ... کاربرد دارد. مسئولیت ها: وا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 9,000 تومان

دستورالعمل روش اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی

 دستورالعمل روش اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی  دستورالعمل روش اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی درفرمت ورد 2 صفحه قابل ويرايش   1-هدف: هدف از اين دستورالعمل تشريح چگونگي روش اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی مي باشد. 2-محدوده : اين دستورالعمل جهت روش اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در شرکت .... كاربرد دارد. 3- مسئوليت ها: واحد آزمايشگاه موظف است عمليات مرتبط را انجام دهد. 4- شرح فعاليتها: تجهيزات ومعرفها: و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 9,000 تومان

دستورالعمل اندازه گیری پروتئین

 دستورالعمل اندازه گیری پروتئین  دستورالعمل اندازه گیری پروتئین درفرمت ورد 7 صفحه قابل ويرايش هدف : هدف از تدوین این دستورالعمل تشریح نحوه تعیین مقدار ازت به­روش کلدال می­باشد . روش­های ارائه شده در این دستورالعمل برای اندازه­گیری مقدار پروتئین محصولات شرکت می باشد. محدوده: این روش اجرایی در واحد آزمایشگاه شرکت ... کاربرد دارد. مسئولیت ها: واحد آزمایشگاه موظف است عملیات آزمون های شیمیا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 9,000 تومان

دستورالعمل ایمنی در آزمایشگاه

 دستورالعمل ایمنی در آزمایشگاه دستورالعمل ایمنی در آزمایشگاه در 36 اسلايد قابل ويرايش هدف : ایمنی رکن اساسی عملیات آزمایشگاهی است . ارزش­یابی دوره­ای کارکنان ، تمرین­های ایمنی ، اجرای روش­های حفظ و نگهداری وسایل و نظم در آزمایشگاه از­جمله اصول ایمنی است . یک برنامه موفق ایمنی شامل خصوصیات زیر است : جلوگیری از بروز حادثه سرعت و اقدام مؤثر در­موقع بروز حادثه نصب اطلاعات لازم به­منظور جلوگیری از حادثه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 9,000 تومان

چک لیستهای کنترلی آزمونهای شیمیائی و فیزیکی مواد اولـیه در واحدهای فرآوری مواد غذایی

چک لیستهای کنترلی آزمونهای شیمیائی و فیزیکی مواد اولـیه در  واحدهای فرآوری مواد غذایی چک لیستهای کنترلی آزمونهای شیمیائی و فیزیکی مواد اولـیه در یک فایلاکسل شامل 21 شیت قابل ویرایش شامل :   شیره خرما شیر خشک شکر  سدیم سیترات سدیم پیروفسفات روغن مایع روغن جامد دکستروز پوره میوه پودر نارگیل پودر کاکائو پودر تخم مرغ پودر آب پنیر پکتین  بیکربنات سدیم بیکربنات آمونیم  اسانس گلوکز مایع   اسید سیتریک آرد نول   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 15,000 تومان

پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی

پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی پاورپوينت رشته هاي مديريت با عنوان اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی در 19 اسلايد قابل ويرايش   تولید فشار بالا:    درصنایع غذایی تجهیزات تولیدفشار باید تحمل فشار 4000اتمسفر و حدود 10000گردش کاری در سال را داشته باشند.و روشهای تولید فشار بالا عبارتنداز: 1-تراکم مستقیم. 2-تراکم غیر مستقیم. 3-حرارت دادن ماده ناقل تجهیزات فشار بالا:    مخازن تولید فشارکه مدل کوئینت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 9,000 تومان

پروژه / تحقيق با عنوان رنگها در صنایع غذایی

پروژه / تحقيق با عنوان رنگها در صنایع غذایی پروژه / تحقيق با عنوان رنگها در صنایع غذایی درفرمت ورد 28 صفحه قابل ويرايش رنگ یکی از مشخصات اغذیه است که به وسیله احساس بینایی درک شده و از نظر پذیرش مصرف کننده بسیار مهم است زیرا تقریبا تمام غذاها از هنگامی که به صورت خام بوده تا زمانی که به صورت غذای کامل تبدیل شود با یک رنگ قابل قبول برای مصرف کننده شناخته می شود رنگ و طعم اغذیه در بسیاری موارد به هم مربوط می باشند.از نظر صنایع غذایی استفاده ...

توضیحات بیشتر - دانلود 9,000 تومان

پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان اصول نگهداری مواد غذایی

پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان اصول نگهداری مواد غذایی پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان اصول نگهداری مواد غذایی در 21 اسلايد قابل ويرايش •جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه های میکروبی •جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه خودبخودی ماده غذایی •جلوگیری از آسیب دیدن ماده غذایی توسط حشرات، حیوانات ، عوامل مکانیکی و ... •طولانی کردن هر چه بیشتر فاز تأخیر و فاز لگاریتمی رشد 1- کاهش تعداد میکروارگانیسمها 2-جلوگیری از افزایش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 9,000 تومان
تعداد صفحه(1):